مهلت به بدهکاران بانکی با توجه به پاندمی کرونا

با شیوع ویروس کرونا، در طی بخشنامه هایی که از طرف بانک مرکزی اعلام می شد؛ مهلت به بدهکاران بانکی با توجه به تعطیلی کسب و کارهای آن ها در اولویت قرار می گرفت. به گونه ای که در بخشنامه جدید بانک مرکزی برای تسویه بدهکاران بانکی، به هر یک از صاحبان کسب و کارهای آسیب دیده در طی این دوران، مهلت داده می شد تا در صورت عدم بازپرداخت بدهی های خود به بانک، نگران نزول رتبه اعتباری خود نباشند و بدهی های خود را به نظام بانکی در موعد دیگری بازپرداخت نمایند. آخرین اخبار قانون تسهیل بدهی با توجه به دنباله دار شدن شرایط ناشی از پاندمی کرونا، مبنی بر تمدید قانون تسهیل تسویه بدهکاران بانکی و مجددا مهلت به بدهکاران بانکی است. در ادامه در خصوص آخرین زمان مهلت به بدهکاران بانکی توضیحاتی داده می شود که توجه شما را به آن جلب می کنیم. پس با ما تا پایان همراه باشید. در صورتی که شما نیز جزء این دسته از افراد هستید و می خواهید بدانید که آخرین مهلت بازپرداخت بدهی های شما به نظام بانکی با توجه به ادامه دار شدن شرایط ناشی از همه گیری کرونا چقدر است؟ ادامه مطلب را با ما باشید.

آخرین تمدید مهلت تسویه بدهکاران بانکی

مهلت به بدهکاران بانکی

آخرین تمدید مهلت تسویه بدهکاران بانکی

اگر هنوز نسبت به تسویه بدهکاری های بانکی خود اقدامی نکرده اید؛ در نظر داشته باشید که باز هم مهلت به بدهکاران بانکی داده شده است تا آن ها بتوانند بدهی های خود را به نظام بانکی در موعد دیگری پرداخت کنند و هیچ گونه نگرانی و عجله ای در این راستا وجود ندارد. طبق آخرین بخشنامه ای که در خصوص تمدید مهلت به بدهکاران بانکی برای تسویه بدهی های آن ها داده شده است؛ آن ها می توانند تا پایان سال 1400 نسبت به بدهی های خود اقدام کنند. بنابراین کلیه کسب و کارهایی که نتوانسته اند، با توجه به تعطیلی های پشت سر هم و رکود کسب و کار خویش، بدهی های خود را تا پایان شهریور ماه سال جاری تسویه نمایند؛ تا 6 ماه دیگر به آن ها فرصت داده شده است تا آن ها بتوانند نهایتا تا پایان سال 1400 نسبت به بدهی های خود به نظام بانکی اقدامات لازم را صورت بخشند. ضمن اینکه طبق همین بخشنامه در بند 3 آن آمده است که مهلت تسهیلات کرونا نیز تا پایان سال جاری تمدید شده است تا هر یک از کسب و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه ای و... که نتوانسته اند بدهی ها و اقساط خود را سر و سامان دهند؛ بتوانند با توجه به بحران پاندمی کرونا، تا پایان سال 1400 نهایتا اقساط تسهیلات بانکی خود را پرداخت کنند تا رتبه اعتباری آن ها در سامانه اعتبارسنجی دستخوش تغییرات نزولی نگردد. بدین ترتیب هر یک از بانک های عامل و سایر موسسه ها و نهادهای مالی و اعتباری نیز موظف هستند نسبت به مفاد بخشنامه جدید مبنی بر مهلت به بدهکاران بانکی، نظارت دقیق و صحیحی را داشته باشند تا به کسب و کارهای آسیب دیده شده، هیچ گونه فشاری وارد نیاید.(همین حالا می توانید با دریافت گزارش اعتبارسنجی، استعلام بدهی های بانکی خودتان و یا مشتریانتان را دریافت کنید)

نظر خود را راجع به این مقاله بنویسید.

نظری ثبت نشده است
اولین نظر را شما ثبت کنید.
خودت رو اهلیت سنجی کن !
سامانه اعتبارسنجی آیس
با وارد کردن کد ملی و شماره موبایل خودت و یا دیگران ( البته با تائید خود شخص ) می توانید با چند کلیک ،گزارش اعتباری خود شامل تسهیلات دریافتی ، وجود یا عدم وجود چک برگشتی ،و ضمانتهایی را که برای شخص دیگری انجام شده است را مشاهده کنید.